середу, 23 листопада 2022 р.

 21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Всупереч жорстокому тиску антидемократичного режиму українці об’єдналися і відстояли своє право на вибір достойного життя та майбутнього.

Революція Гідності повернула людям віру у цінності свободи, гідності, та самопожертви, а також кинула виклик диктаторству, подвійним стандартам, корупції.
З метою належного вшанування громадського подвигу, патріотизму й мужності героїв, які боронили та зараз захищають незалежність нашої держави, для учнів Ужгородської гімназії №16 був проведений вечір пам’яті «Територія Свободи: Подвиг. Пам'ять. Життя…». Під час заходу бібліотекар розповіла про історію виникнення свята та розкрили значення понять гідність, свобода, патріотизм – цінностей, на яких слід виховувати майбутнє покоління українців.
В глибокій скорботі було згадано тих, хто загинув за нашу Україну, за тих людей, що полягли під час Революції Гідності та у війні проти російського вторгнення на Україну. Слава Героям хто зараз своїм життям виборює мир та спокій.









Немає коментарів:

Дописати коментар