середу, 2 червня 2021 р.

 

«Літо! Сонце! Я і книга!»


Літо для бібліотеки-філії №6 – це пора творчості, фантазії, активізації усіх  форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх.

Цьогорічні літні читання для користувачів-дітей нашої книгозбірні  проходять під гаслом «Літо. Сонце. Я і книга!».

Перші дні літніх читань принесли цікаві та веселі заходи. Так, учні Ужгородської гімназії №16 1-клас- класний керівник Мацканич М.І. та учні 4 класу – класний керівник - Дем'ян С.С., відвідали бібліотеку-філію №6, де на них чекали різні конкурси та розваги. Дітлахи із задоволенням відгадували  загадки, взяли участь у конкурсі малюнка на повітряній кульці «Моє літо», малюнок на асфальті  «Я щасливий !!!», знайомилися з дитячим фондом, більш приділяли увагу книгам які оживають. Ще більше захоплення для наших юних користувачів були окуляри віртуальної реальності, де вони погуляли в світі дикої природи, занурилися на дно океану.

Діти були активні, веселі та щасливі тож проведений час  в бібліотеці пройшов весело і цікаво.

Запрошуємо всіх жителів мікрорайону Дравці та м. Ужгорода до нашої бібліотеки. Під час літніх канікул в бібліотеці-філії №6 будуть проводитися- літні читання, перегляд цікавих мультфільмів та фільмів, розваги, ігри, конкурси та багато ще цікавого. Бібліотека чекає на ВАС!!!

 








































Немає коментарів:

Дописати коментар