четвер, 6 травня 2021 р.



ДЛЯ ТЕБЕ, МАТІНКО МОЯ!!!




День матері, який відзначається в другу неділю травня - це одне з самих зворушливих свят. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Краса материнства в усі століття оспівувалася кращими художниками, письменниками і поетами. Саме про ці твори йшла мова на заході, який пройшов в Ужгородській гімназії №16 з учнями початкових класів, до Дня Матері.

Там, де матуся, здається, стає тепліше, піднімаються трави, розцвітають квіти, радісно щебечуть пташки. Ось і учні, як оті пташенята щебетали про своїх мам, казали слова вдячності і любові, читали про них вірші, дзвонили мамам і говорили : Спасибі тобі мамо, і я тебе люблю!!! А наприкінці свята всім присутнім бібліотекар Зейкан Наталія роздала буклет-розмальовку, щоб кожна дитина її розфарбувала і подарувала мамі.

Цього року День матері в Україні святкуватимуть 9 травня. Зверніться до бібліотеки-філії №6 та доберіть для привітання чудову поезію, запропоновану книжковою виставкою, яка продовжуватиме свою роботу до 15 травня. Ми чекаємо на Вас.









Немає коментарів:

Дописати коментар